Det är okej att vara rädd

[videofyme id=”826165″ class=”aligncenter”]

 

Idag pratar jag om det där med att inte riktigt våga/vilja må bra. Jag vet att jag pratat lite om detta innan, men då jag hade stora problem med dessa känslor när jag mådde dåligt så tycker jag det är viktigt att ta upp detta ämne igen. Jag tror att jag inte var ensam med att känna sådär.

9 reaktion på “Det är okej att vara rädd

 1. Hej! Jag är eb tjej på snart 16 år och har anorexi, har bestämt mig att bli frisk o har drygt 8 kg kvar tills min normalvikt, dock mer jag redan mycket bättre och äter utöver mitt matschema :)
  Jag har läst genom din blogg nu och du är verkligen grym!
  Har en fråga, eller två.

  1, vet du om det finns någon viktsiffra då mensen kommer tillbaka efter svält, för jag har slutat med p-piller och ska inte börja med dem förrens jag är frisk igen..så när kommer min mens tillbaka..har ju somsagt bara 8 kg kvar tills normalvikten :)

  2, hur många kg gick du ner och väger du mer nu än innan du fick anorexi? Kan du lägga ut en för&efter bild på dig o din kropp så man får se..du är en jätte insperation!

 2. tack för ditt inlägg,jag står där..att hoppa över tröskeln, jag vill bli frisk men jag ääär så himla rädd! rädd rädd rädd..och som du säger kan det ibland ses som att jag inte vill..för min omgivning kanske. tack för att du är så peppande.KRAM =)

 3. Gud vad vacker du är! :)

  Och du är så bra åsikter! När jag mår dåligt, och känner att allt är åt helvete, lyssnar jag på dina video inlägg. Och dom får mig att vilja kämpa!
  Du är stark!<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>