Bloggredaktör för SHEDO

Åh idag är det lyckans dag! Jag har nu blivit bloggredaktör för föreningen SHEDO (Self harm and eating disorder organisation). Det känns så kul att det pirrar i hela mig.

Det händer så sjukt mycket roliga och spännande saker i mitt liv just nu. Det känns som att jag har tusen projekt på gång men vill inte avslöja saker innan jag är hundra procent säker på att det blir så. Trots ett jobbigt terapisamtal imorse så mår jag bra nu, lyckan börjar komma tillbaka och den skrattande Jessica finns med mig. Jag har saknat henne så otroligt mycket, men nu är hon här och jag hoppas att hon stannar. ♥

6 reaktion på “Bloggredaktör för SHEDO

  1. du är så bra. många tjejer och killar (som ofta kommer i skymundan) behöver en förebild som dig. du visar att vissa dagar är skit, vissa dagar känns allt omöjligt, men du kämpar och du visar att det är okej att ha bra dagar trots att man mår dåligt.
    jag önskar jag var lika modig och stark som du så att även jag kunde inspirera och peppa andra genom att berätta min historia. och säga till alla vilsna själar att fan, det blir bättre. faktiskt. hur svårt det än är att ta in när man är på botten så jo, det blir bättre.
    fortsätt vara du och fortsätt dela med dig av dina framgångar (och självklart motgångar) för det hjälper många. kram och lycka till framöver.

  2. Grattis! Du är så himla bra! Jag har precis hittat din blogg, och jag som också har diagnosen borderline tycker att den är sjukt inspirerande. Att du har kunnat vara så stark och ta dig igenom situationer som jag aldrig upplevt ger mig hopp om att jag också kan bli frisk!
    Massa kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>