3 reaktion på “Ett enda snitt

  1. Vad var det som gjorde att du lyckades sluta? Var det bara att du bestämde dig? Eller var det någon personal som gav dig motivation? Själv finner jag inga andra så effektiva sätt att hantera allting med, och jag antar väl att det är det som är problemet med självskadande; det funkar. Tyvärr.

  2. Hej tjejen! Fastnade i din blogg via youtube och måste säga att du är fantastisk som delar med dig av ditt nya, friskare liv på ett så ärligt och klokt sätt. Blir lite nyfiken på hur livet på ett behandlingshem är. Vad erbjuds ni för hjälp och hur ser reglerna ut? Fortsätt kämpa. Du är grymt duktig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>