Veckans höjdpunkt!

Ny kategori här på bloggen. Jag har förstått mer och mer hur viktigt positivt tänkande är. Det är så viktigt att fokusera på det som är bra i livet. Därför har denna nya kategori tillkommit. Till exempel kommer jag varje söndag skriva om det som varit absolut bäst i veckan. Kanske kan ni också tänka på det innan ni avslutar eran söndag kväll? Som jag nämnt tidigare skriver jag oftast ner tre bra saker med dagen varje kväll, allt för att fokusera på det som är bra. Och trots om man har haft en skitdag så finns det nästan alltid något som har varit positivt med dagen. Nu ska ni få höra min veckans höjdpunkt!

I torsdags kom min mamma hit över dagen. Det var så himla bra!! Jag har inte träffat henne sen i julas så det var verkligen på tiden. Vi fikade, gick på stan lite, åt lunch, drack vin, pratade allvar och skrattade. Jag önskar att jag fick vara med min mamma varje dag. ♥

mamma

En reaktion på “Veckans höjdpunkt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>