Bloggtorka

Åh jag har bloggtorka. Känns som att jag borde ha tusen bra saker att säga till er men det står liksom helt still i huvudet. Därför tänkte jag kolla om ni har några frågor eller om ni vill att jag ska skriva/prata om något speciellt? ♥

7 reaktion på “Bloggtorka

 1. Vet inte om du har svarat på de innan, eller skrivit. Men
  Kan du inte berätta om hur din föräldrar fick veta att du skär dig, osv?
  Och hur hon fick veta att du var deprimerad? Och så?:) de skulle jag gärna vilja läsa om!:)

 2. Kanske kan du berätta om dina favorit filmer och böcker? Och varför du tycker just de är bra :) Sen en helt annan fråga. Hur är det med din sömn? Har själv svåra sömnproblem och kan endast sova om jag tar theralen. Tagit theralen från och till sen ca 5 år tillbaka. Tar du någon sömnmedicin nu, isf vilken? Några tips för bättre sömn som kanske hjälpt dig?

  Kramat från Ida

 3. du kanske kan göra en video där du visar hur du sminkar dig och fixar ditt hår?
  och jag älskar dina outfits så gärna fler sådana bilder! :)

 4. Jag har en sak som jag funderat på, men inte vågat fråga för vill inte verka fördomsfull, för jag har egentligen ingen aning om vad jag pratar om. Men here it goes :)
  Om jag fattat det rätt, är själva ”grundproblemet” med borderline att man har starkare känslosvängningar än normalt (=emotionellt instabil)? Eftersom att det är en personlighetsstörning, blir man frisk så att man slipper svängningarna, eller handlar det mer om att lära sig hantera dem/leva med dem (vilket då leder tilll att de inte styr ens liv)?
  Som sagt, jag kan ha helt fel uppfattning om vad diagnosen handlar om men i så fall får du gärna rätta mig :) Kramar xx

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>