Ett av mina välgörenhetsprojekt

Som jag skrivit lite om tidigare så håller jag på och jobba en del med välgörenhet. Jag har flera projekt på gång och igår fick jag otroligt roliga nyheter angående ett av dem så nu tänkte jag dela detta med er och berätta lite om mitt största projekt.

Inom en snar framtid kommer jag genom Hjärnkoll bli informatör. Jag kommer gå runt på stan och informera om Hjärnkoll och psykisk ohälsa, allt för att försöka öka förståelsen för psykiska sjukdomar och minska fördomarna. I veckan har jag jobbat en del med detta projekt och igår fick jag ett godkännande från kommunen och polisen, någonting som gjorde mig så himla himla glad. Just nu har jag så mycket spännande och viktiga saker på gång och äntligen gör jag något som jag brinner för.

201

7 reaktion på “Ett av mina välgörenhetsprojekt

 1. Så himla kul, grattis!
  Jag är så imponerad att du har tid, ork och energi att hålla på med såna här saker samtidigt som du också försöker ditt bästa för att bli, och hålla dig, frisk.
  Heja heja!

 2. Grattis! Det kommer du att göra jättebra! En orelaterad fråga: du skriver inte så ofta om din epilepsi. Skulle du inte kunna skriva något inlägg om den där du utvecklar hur den påverkar dig nu och om den haft någon inverkan på ditt psykiska mående?

 3. Hej på dig! jag är intresserad av välgörenhet, helst för utsatta länder, barn, vatten mm..
  Det verkar som att du har lite koll kring området har du något tips om vart man kan börja ifall man verkligen vill anstränga sig själv och inte bara skicka pengar lite överallt?
  tack på förhand, snygg blogg btw!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>