Borderline och relationer

[videofyme id=”925243″ class=”aligncenter”]

 

Idag pratar jag om hur svårt många med borderline har det med relationer. Precis som jag. Jag tar upp saker som jag nästan skäms över, saker som jag aldrig har sagt till någon innan. Jag tror verkligen att det är viktigt att vara ärlig, för kanske finns det någon där ute som känner igen sig och som tänker, vad skönt att jag inte är ensam.

3 reaktion på “Borderline och relationer

  1. Svar: Ursäkta, blev ett litet missförstånd med det jag mena med ”frisk”. Var inte meningen att det skulle tas illa upp :)

    Tycker du är stark i alla fall!
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>