Veckans höjdpunkt!

Då var det dags att ta upp det absolut bästa som har hänt den här veckan. Egentligen är det inget svårt för i torsdag var jag så lycklig att det pirrade i hela kroppen. Det var i torsdags jag fick mitt kommun- och polistillstånd som krävs för mitt välgörenhetsprojekt som jag berättade om HÄR. Efter mitt samtal med polisen, när jag insåg att jag kommit över det sista svåra hindret för mitt projekt, då var jag så himla himla glad. Helt klart det bästa som har hänt den här veckan. Glöm nu inte att tänka ut vad som har varit det absolut bästa med ER vecka. Vill ni dela med er så läser jag gärna med glädje!

5 reaktion på “Veckans höjdpunkt!

  1. Åh va kul för dig! Det bästa som hänt mig denna vecka var när ”the boy of my dreams” skicka en bild till mig där det stod att han tyckte jag va söt.. hihii

  2. Det absolut bästa med veckan är nog att jag höjde mitt betyg i idrott och att jag fick ge min kompis en riktigt god kram eftersom idag är det self injury awarness day och hon har problem med ätstörningar och hon hadde problem eller har problem med a självskadning eller vad man kallar det! kändes verkligen bra att krama henne hårt på denna dag för att visa att hon är speciell :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>