Veckans höjdpunkt!

Det bästa som har hänt denna vecka har varit att våren kommit hit. Det finns inget skönare än att öppna fönstret på morgonen och låta solen lysa in och vårluften fylla rummet. Jag har varit ute i solen en hel del under dessa dagar. Invigt min skinnjacka och haft fika premiär på stranden.

Förra veckan berättade flera av er vad som varit det bästa med er vecka. Det var så himla fint att läsa, så vill ni dela med er får ni mer än gärna göra det. Om flera av er kommenterar kanske jag kan göra ett litet inlägg med fina saker som hänt er den senaste veckan?

12 reaktion på “Veckans höjdpunkt!

  1. Min veckans höjdpunkt var att jag hälsade på min syster som ligger inlagd på bups slutenpsykiatri ^^

  2. För mig var veckans höjdpunkt att fika i solen med min mamma & syster. Dessutom var det fint att fira 50 dagar utan rakblad och stygn!

  3. Det bästa som hänt mig i veckan är att jag flyttat till mitt alldeles egna lilla studentrum. Det var så mycket finare än jag trodde och efter ett besök på IKEA med den person jag gillar mest blev det till ett av världens finaste rum.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>