Det finaste från er

Jag har fått höra så mycket fint om vad som har varit det bästa i veckan för er. Därför vill jag dela det med alla mina läsare. Att tänka positivt och fokusera på det som är bra är viktigt.

”Det bästa som hänt mig denna vecka var när ”the boy of my dreams” skicka en bild till mig där det stod att han tyckte jag va söt.. hihi”

”Det bästa med min vecka var att jag och min pojkvän beställde våra förlovningsringar”

”Det absolut bästa med veckan är nog att jag höjde mitt betyg i idrott och att jag fick ge min kompis en riktigt god kram eftersom det idag är self injury awarness day och hon har problem med ätstörningar och hon hade eller har problem med självskador. Det kändes verkligen bra att krama henne hårt på denna dag för att visa att hon är speciell”

”Min veckans höjdpunkt var att jag hälsade på min syster som ligger inlagd på bups slutenpsykiatri”

”Veckans höjdpunkt var nog att lillan började bli frisk igen och en kurs i huvudstaden torsdag-fredag”

”Det finaste den här veckan är att våren verkar ha kommit, så underbart”

”Det bästa med min vecka är att jag blev utskriven från måltidsbehandligen, och gick upp till lägsta hälsovikt”

”För mig var veckans höjdpunkt att fika i solen med min mamma & syster. Dessutom var det fint att fira 50 dagar utan rakblad och stygn”

”Höjdpunkten i min vecka var att jag hade många fina samtal med min bästa vän ♥”

”Det bästa som hänt mig i veckan är att jag flyttat till mitt alldeles egna lilla studentrum. Det var så mycket finare än jag trodde och efter ett besök på IKEA med den person jag gillar mest blev det till ett av världens finaste rum”‘

”Jag tycker som du, det är skönt med vår. Det var dags nu”

5 reaktion på “Det finaste från er

  1. Det går rätt bra på modellen :) Ska göra inredningen nu :)

    Nämen! Är du inte nervös när du ska till käkkirurgen då?
    Lät direkt inte så jätte kul.

    Sköt om dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>