Ett halvår fri från självskador!

bild (61)Idag är det en jättespeciell dag för mig. Idag är det ett halvår sedan jag kom till behandlingshemmet, och idag är jag också ett halvår fri från självskador!!! På dessa sex månader har jag förändrats massor, blivit en ny tjej till och med. Grattis till mig själv, jag är så stolt och glad. Trots att det har varit så himla tufft då och då så har jag bevisat att det går, och om man kämpar kan man ta sig hur långt som helst.

Jag om min terapeut skulle egentligen fira idag men istället satt vi på akuten hela dagen, men sen när blir livet som man har tänkt sig? Egentligen spelar det ingen roll, det enda som är viktigt är att jag är sex månader skadefri!

32 reaktion på “Ett halvår fri från självskador!

 1. Grattis! Jättebra :)
  Skadade också mig själv rejält för cirka 4 år sedan, det höll på i många år men jag blev fri från det snabbt. Trodde aldrig det skulle gå över, jag blev själv förvånad att jag slutade. Jag vet hur jobbigt det är!

  Kram

 2. Grattis! Det är en häftig känsla när man har självskadat länge att känna att man faktiskt inte vill vara dum mot sin kropp mer. Bra jobbat!

 3. Grattis i massor, Vilken härlig blogg du har! Och tack för det du skrev, jag längtar så till hon/han kommer ut. Ska bli så spännande och så otroligt mysigt :) åh! Kram

 4. Jag började gråta när jag läste detta. Du skänker mig och absolut fler så himla mycket hopp. Det går, det går verkligen. Grattis fina du!

 5. Hej!
  Tack för din kommentar inne hos mig :-)
  Ja fy sjutton vad det är kallt idag…

  GRATTIS till dina SEX-MÅNADER!!! SÅ BRA KÄMPAT!!!

  Vill man så kan man.. med rätt verktyg så går det :-)
  Håller tummarna att du fortsätter på samma linje :-)
  KRAM

 6. GRATTIS GRATTIS!!! Vet hur underbart det är att bli fri från att skära sig, dock hade jag lättare för det än dig, superbra jobbat!
  sv: åh tack 😀

 7. Grattis till 6 månader utan självskadebeteende!
  Det är fantastiskt strongt gjort och du ska vara stolt över dig själv.
  Jag håller på och brottas med det själv och undrar hur du har lyckats med att klara dig ifrån det helvetet *Ursäkta ordvalet* under en sådan lång tid.
  Undrar även hur du hamnade på behandlingshem? Är det för att du har borderline b.l.a? Tycker du att hemmet har hjälp dig?
  Har precis hittat din blogg och inte hunit läsa igenom allt.
  Du är stark tjejen, fortsätt så!
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>