Fighter

Trots att veckan har varit skit med sjukhus och kramper så tänker jag inte vara bitter längre. Den här veckan har jag tappat bort den glada Jessica men nu är det dags att hitta tillbaka till hon som alltid skrattade. Jag vägrar låta en magsjukdom bryta ner mig efter allt kämpigt jag har gått igenom. Livet kommer alltid bestå utav motgångar men nu ska jag gå tillbaka till flickan som är stark, jag tänker kämpa mot allt svårt som livet innebär. Nu har jag haft tre tycka-synd-om-mig-själv-dagar, det räcker. Inte kommer livet eller magen bli bättre utav att jag är bitter. Nu tänker jag fortsätta kämpa istället!

6 reaktion på “Fighter

 1. Ibland måste man ha tycka-synd-om-sig-själv-dagar, man måste må dåligt för att kunna må bra! Jag kämpar också med att faktiskt acceptera att livet går upp&ner, när livet går neråt behöver inte det betyda att man faller till botten igen och ”tappar” allt bra som man har med sig! Kämpa på :)

 2. Hej, jag är ledsen om jag totalspammat din blogg ikväll, du är så kär. Men ville tipsa om väldigt fin musik som Robyn gjort, som passar in här, lyssna på texten, sötis! ! ! ! <3

  http://youtu.be/-Aw3MMCVMWM

  Um…Um…
  Some people live their
  lives by the book,
  Some people are too
  scared to even look,
  Some people don't even really care,
  Nooo,
  I'm not a woman yet
  but still not a child,
  So what am I suppose to
  do with my life,
  It doesn't fit me anymore,
  Not yet,
  Right now,

  Chorus:
  When too many of us forgot,
  What our LIFE is all about,
  Care too much about what
  other people say,
  Ah yeah,
  But your heart will never grow old,
  And your mind will never
  ever get bitter if you
  remember how to play,

  Ah yeah

  Find more similar lyrics on http://mp3lyrics.com/GvWo
  Some people seek outer
  extremes too scared of
  their own inner hights,
  Some people never asked
  themselves why,
  No, No,
  I will never try to
  hide behind myself,
  I will never try to be
  somebody else,
  It wouldn't do me any good,
  Not yet,
  Right now,

  Chorus

  Say,
  If you remember how to play,
  Say yeah, yeah, yeah, yeah
  Yeah…yeah…yeah…yeah…

  Och universal woman: http://youtu.be/FyL3wKGVAA4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>