En annorlunda påskafton

Min påskafton har varit annorlunda. Istället för att äta påskmat med familjen har jag suttit nio timmar framför datorn och min alldeles egna jourmail. Men det känns så himla bra. Många med psykisk ohälsa mår som sämst under högtider, därför visste jag att behovet för stöd skulle vara stort idag. Det är flera som har mejlat mig och att jag har kunnat hjälpa till känns fantastiskt. Trots att man får höra hemska historier finner jag extrem kraft av att hjälpa andra. Min mejl har blivit som ett nytt välgörenhetsprojekt för mig så jag får nu även jobba med detta ibland under dagtid på behandlingshemmet. Bra va? Var rädda om er ♥

10 reaktion på “En annorlunda påskafton

  1. Du har ett hjärta av guld! Så himla fint av dig att ställa upp för de som har det svårt när de behöver det som mest. Respekt! ♥

  2. Du är fantastisk som orkar hjälpa andra så bra trots att du själv fortfarande har egna saker att jobba med!

  3. HEJSAN MIN UNGA HÖGT ÄLSKADE VÄN och MEDMÄNNISKA.
    Jag vill skicka mina allra Bästa Påsk och Support hälsningar till dig tillsammans med Bamse Support Kramar ifrån din alltid tillgivne polare och supporter VAJDA
    Du är Guld värd med Ädlaste stenar vännen min.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>