Lund

1304012Idag har jag varit i Lund och shoppat och sett ut såhär. Linne från Tradera, shorts och strumpisar från H&M. Det har varit så gött att lämna behandlingshemmet för några timmar då jag suttit här hela påsken och ugglat. Vad jag inhandlat idag får ni se inom kort. Snart blir det mat och sen har jag en stor hög med mejl att svara på. Puss!

15 reaktion på “Lund

  1. Sv: Den har varit riktigt skön faktiskt! :) Följer din blogg btw, tycker du är sjukt stark som skriver om din resa! Helt fantastiskt! Har du haft en bra dag? :) Kram!

  2. Snyggt linne :)
    Har skapat en grupp på facebook som du kanske är intresserad utav att gå med i länk till den finns på min blogg så kolla gärna in :)

  3. Svar till ovan: MEN GUD SÄG INTE OM DU NU VET, hon vill ju inte att nån ska veta som hon skrivit så många ggr förr. Och om du ens säger ”svara om du vill” då fattar ju iaf ngn liten skitdel av dig att du ska fråga privat, just för om hon INTE VILL SVARA!

    Gah idiot

    Ps jag vet inte var hon bor så jag tar inte henne i försvar pga av nåt sånt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>