Veckans höjdpunkt!

Den här veckan har ju varit lite kämpig för mig med sjukhusbesök och ångest över maten, så min veckans höjdpunkt blir mitt team jag har på behandlingshem. Min terapeut och min favoritpersonal. De finns, stöttar och kämpar med mig, jag är inte ensam. Jag har också fått reda på den här veckan att min favoritpersonal ska bli min kontaktperson, jag är så glad! Han är bäst! Så tack T och J. Ni får mig att klara vad som helst!

Som vanligt vill jag ju gärna läsa om vad som var just din veckans höjdpunkt! Kom ihåg att det är viktigt att fokusera på det som är positivt! Så skriv gärna vad som var bra med din vecka så ska jag sätta ihop ett inlägg om just det där som är fint i livet, för er.

19 reaktion på “Veckans höjdpunkt!

 1. Det som varit bra med min vecka har varit två små saker.
  Jag fick sova bredvid min bästa killkompis med mina andra vackra klasskompisar runt mig. Det gjorde att jag kände att jag kunde sova utan att vara rädd för vad som skulle hända om jag fick panik.

  Det andra är att jag snart har premiär på min föreställning Verket. Att spela teater är en av de saker som håller mig levande. och jag är så himla förväntansfull inför premiären på lördag.

  Puss på dig finaste Jessica <3

 2. Hej !
  Härligt att höra att du trivs med ditt behandlingshem och med ditt team,
  Jag har lite dåliga erfarenheter från behandlingshem, har en bekant som har haft ett antal placeringar och hon är ganska så besviken, själv så sa jag upp mig från det behandlingshem som jag jobbade på, dom ungdomarna där behandlades inte bra och jag fick nog, så att säga

  Men veckans höjdpunkt måste nog vara en dag i veckan när jag var hem till min vän som hon riktigt strålade av glädje berättade att hon träffat en snäll o fin kille, hon har just efter några år av psykisk terror lyckats bli av med sin tidigare så kallad pojkvän som inte är då snäll precis.
  Det är nog min höjdpunkt.

  Ha det bra och tack för att du finns

 3. Har totalt sträckläst din blogg ikväll och vill bara säga att du verkar så himla smart och stark! har själv det rätt jobbigt med sjukhus sjukdomar och psykiska problem så det va skönt att läsa en blogg där någon faktiskt är ärlig och säger hur det är på riktigt :) blev kanske en konstig kommentar men hoppas du förstår vad jag menar. Kram

 4. Det är jättehärligt, när man känner att man har dem som man har förtroende för hjälper en, jag har också varit inlagt, & känner att det är starkt av dig att våga skriva så här öppet, detta är en site för väldigt framgångsrika människor, jag tycker du är mycket framgångsrik för att du vågar berätta! KRAMAR

  ///eva, en som vet

 5. Det bästa med min vecka var att jag lyckades hålla rutinerna som jag behöver för att fungera i vardagen och inte ge upp för de minsta motgångar. Mer sånt vill jag ha denna vecka också!! :)

 6. Så underbart att du får en favorit som kontaktperson. Men vad innebär kontaktperson i detta läge?

  Min höjdpunkt men också det absolut jobbigaste under min gångna vecka kan du läsa om här: http://aspieblogg.se/2013/april/psykiskt-pafrestande-och-jobbig-gardag.html#comment

  Jag orar inte skriva allt igen så jag är så lat att jag länkar. =) De var ingen höjdpunkt när jag skrev det. Men nu efteråt när jag kunnat bearbeta och låta allt sjunka in så är jag förbannat stolt över mig själv.

  Lämna gärna en kommentar i bloggen när du läst, sådant uppskattas ju alltid. =)

 7. Min veckas höjdpunkt var när jag och ett par vänner åkte in till stan och bara gick runt och skrattade en massa. Dessutom åt vi ute och hade det mysigt :)

 8. Du är så fantastiskt klok och en förebild för såna som mig! Jag håller alla tummar jag har för att du ska kunna leva ditt liv på ett sätt som gör dig lycklig, och att sjukdomen inte ska sätta käppar i hjulen för dig!

  Veckans höjdpunkt för mig var nog när jag och pappa åkte ut till hundön på drottningholm där man får släppa sina hundar fria. Vi träffade massa fina hundar och snälla människor och min hund blir alltid så lycklig av att få leka med andra hundar, det gör mig lycklig. Dessutom träffade jag en urgullig liten kille på kanske 2 år som fick mig att vilja börja jobba på dagis!

 9. Hej söt! :) Härligt att du befinner dig hos bra personer som du tycker om. ♥ Hmm veckans höjdpunkt, såntdär tycker jag är så svårt… Idag är jag ledig och har utrett massor med bra ärenden så det får väll bli höjdpunkten hittils! 😉 hihi Kram på dig!

 10. Underbart att du har så bra personer omkring dig. Såna människor kan få en att bestiga berg =)
  Min förra veckas höjdpunkt var mitt samtal med min psykolog – hon är också en sån som kan få mig att bestiga berg. Sen hade jag en sån underbar period förra veckan. Var i ett enda glädjerus och bara det är ju värt att fira =)
  Kramkram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>