Man lär sig ingenting på att blunda för sitt liv

,dream
Jag drömmer om mycket. Men jag lever också i en dröm. Inte i en fantastivärld, det är bara det att mitt liv är som en vacker dröm. Skulle jag dö nu, skulle jag dö lycklig. Varje dag upplever jag något nytt och fint. Varje dag blir jag friskare och starkare. Som världens bästa dröm. Jag var så trasig för ett halvår sedan, så uppgiven. Idag ler jag och skrattar mig igenom nästan varje dag. Min dröm är att bli helt fri och få jobba på sjukhus. Allt annat jag har drömt om gör jag faktiskt redan. Jag har drömt om att hjälpa människor med psykisk ohälsa, en dröm som har blivit sann. Varje dag får jag vara ett stöd för andra, och det är fantastiskt. Jag har också drömt om ett liv med lycka och utan rakblad. Just det där livet som jag lever idag. Jag är så tacksam för att jag blev så frisk att jag kunde andas igen, leva och inte bara överleva. Tack för att jag stod ut i åtta år, kämpade mig igenom månader på slutna avdelningar. Jag har gått igenom så mycket hemskt i mitt liv, men nu är det en dröm och jag är tacksam och lycklig för varje sekund i ljuset.

Bilden har jag hämtat här.

8 reaktion på “Man lär sig ingenting på att blunda för sitt liv

  1. Hej urgulliga du!!!!

    Jag har skrivit några rader om hur min dag var, & länkat till dig på min blogg i ett inlägg! Du är supercool, & snygg och bra, tänk på all den viljan som gjort att du är där du är idag, & tänk på att man behöver faktiskt inte vara sjuk för att ” må bättre!” ;D……. KRAMAR om länken till mitt inlägg är här: http://blattebella.spotlife.se/2013/04/08/237/

  2. du är en sådan otrolig inspriation så det är helt sjukt! gud, du är den starkaste jag vet. du motiverar mig varje dag bara genom dina peppande inlägg. du är så himla, himla fin och jag blir glad bara jag får läsa om dina framgångar och din väg till frihet.
    styrkekramar. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>