SHEDO-bloggen

Hej vänner! För några veckor sedan berättade ju jag för er att jag har blivit bloggredaktör för föreningen SHEDO (Self Harm and Eating Disorders Organisation). Detta jobb innebär att jag var fjärde vecka är ansvarig redaktör för bloggen. Då många med psykisk ohälsa läser min blogg tänkte jag också tipsa er om SHEDO-bloggen. Varje vecka väljs ett tema ut av ansvarig redaktör och sedan kan man under hela veckan skicka in bidrag kring temat till blogg@shedo.org. Denna vecka är det jag som är bloggredaktör och temat är ”psykiatrin”. Jag tänkte att jag var fjärde vecka kommer göra ett inlägg på denna blogg och skriva om temat ifall någon vill lämna tankar, funderingar, texter eller dikter kring veckans tema. Vill ni själva inte skriva något kan det vara skönt att få läsa mina eller andras tankar om olika teman som handlar om psykisk ohälsa. SHEDO är en viktig förening som helt klart är värda lite reklam. För att komma till SHEDO-bloggen trycker ni HÄR eller på bilden!

shedo-stor

3 reaktion på “SHEDO-bloggen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>