I Wallanders fotspår

1304102Såhär har jag sett ut idag. Linne från Bik Bok och shorts från Gina Tricot. Jag har hängt i Ystad med min favoritpersonal hela dagen. Vi har gått gått gått och gått genom hela stan flera gånger om. Vi hade en Wallander-dag och spanade in massa kända platser som är med i filmerna och böckerna. Vi har sett vart mördare har bott, ätit på Wallanders favoritresturang, varit i Wallanders trappuppgång, fikat en Wallanderbakelse, pratat, skrattat, gått lite till, varit på Wallandermuseet osv osv osv. Jag har haft så himla kul men är nu tröttare än tröttast. Direkt när vi kom hem var det dags för mig att byta om och sticka till min praktikplats på barngympan.

Nu ska jag spendera lite tid framför jourmejlen och sen blir det sängen! Hoppas ni har det bra ♥

6 reaktion på “I Wallanders fotspår

  1. FAN!
    Jag ville ju träffa dig!!!
    Kan du inte komma till Ystad igen snart, snälla??!!
    Helvetes jävla skit!!! :(<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>