Dagens

13041323Såhär har jag sett ut idag! Linne från Tradera, shorts och strumpisar från H&M, kofta från Cubus och diademet kommer från Glitter!

15 reaktion på “Dagens

  1. hej Jessica! Jag beundrar hur stark du är, du är verkligen en flicka som är stark. Dock har jag en liten fundering, eller snarare fråga. Varför har du börjat klä dig i mer svart & vitt? Det känns som om det skulle vara sånt man hade på sig om man inte mådde så bra…

    • Hej Emma och tack för din fråga och dina ord!

      Jag tycker inte alls att ens kläder behöver visa hur man mår. Jag tror verkligen att man kan ha mycket svarta kläder och ändå må hur bra som helst! Jag tycker om svart, vitt och grått och trivs i den stilen, men mår tusen gånger bättre än vad jag gjorde när jag hade mer färgglada kläder på mig :)

      Ta hand om dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>