Sju långa månader

Just idag är jag sju månader självskadefri och det känns så himla bra, underbart, fantastiskt, lyckligt, bäst, coolt och vackert.

9 reaktion på “Sju långa månader

  1. Duktiga duktiga du! Fortsätt så, fortsätt att kämpa.
    Jag har varit självskadefri i 4 år nu, det trodde jag aldrig när jag var yngre.

    Sv.; tack, han var en liten skit på den bilden haha:) lyx att ni har sjysstare personal när de gäller städningen, han i vår personal var alltid på mig och gav mig extra städområden och extra matdagar (när man skulle laga mat åt alla boende och personal) haha, men nu några år senare är jag tacksam mot honom, även om jag inte var det då. Han hade liksom en tanke med allt :)

  2. Vill bara säga grattis ! o att du e en sjukt stor förebild för många o otrolit stark, världen behöver människor som du. Såna som trots sina egna sjukdomar/problem kan/vill hjälpa andra !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>