Lördagens och glass

130420Såhär ser jag ut idag. Vit t-shirt från Gina tricot, lädershorts med nitar från H&M, gråa nya Converse och nitarmband från Lindex. Vart jag köpt mina pickiga strumpisar och solbrillorna vet jag inte!

Idag har jag varit i Åhus och ätit glass vid hamnen. Det gäller att ta vara på varje liten soldag! Nu blir det middag och sen ska jag sätta mig vid jourmejlen. Bra lördag trots en del tankar som snurrar runt i huvudet. Vad jag tänker på får ni höra om sen. Ta hand om er ♥

6 reaktion på “Lördagens och glass

 1. vad sjukt glad jag blev av ditt svar. att du tog dig tid till att svara lilla mig. jag som ser upp till dig och beundrar dig så mycket får ett svar liksom. tusen, tusen tack!

  det jobbiga – om man ska göra det man brinner för och vill göra i framtiden – är att jag vill bli modell. jag har alltid haft den drömmen, och då fungerar ju inte en normalvikt i mitt liv. eller? känns så hemskt att inte kunna få sträva efter att bli modell om jag nu skulle vilja välja friskheten. då går dom drömmarna sönder. ingen modellkropp här inte. vet inte riktigt hur jag ska kunna bli nöjd när det jag har inte räcker till för att bli modell om du förstår vad jag menar, och ännu mindre kommer räcka till på en frisk nivå.
  tusentals styrkekramar till dig, du är en förebild och min största motivation. <3<3

 2. Hej!
  Kom ihåg dina solglasögon från förra året så jag har haft lite detektivarbete. Den 22 maj förra året skriver du att du dina brillor kommer från Rut. Lite kul att jag mindes dom ;0)

  Fortsätt på den vägen du nu vandrar. Du tar dig framåt med stormsteg! Det är blod, svett & tårar, men du jobbat aktivt & målinriktat! Imponeras utav dig!!

  Kramar till dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>