Praktikplats!

Idag är jag en glad tjej! Som jag berättade om förra veckan var jag ju på möte med en skolchef då jag sökte praktikplats som personal på ett fritids. Idag fick jag reda på att jag har fått platsen så på måndag börjar jag! Det känns så himla kul och spännande och det är ett stort steg mot ett friskt liv! Alltså tack så himla mycket också för alla bra tips ni har gett mig på vad man kan säga till barn om sina ärr. Jag kommer skriva ner allihop och tillsammans med min terapeut diskutera detta så att jag är redo på måndag. Självklart ska jag också göra ett inlägg om detta då jag vet att jag inte är ensam. ♥ Ibland kan det hjälpa så himla mycket, att veta att det finns andra som har kämpat med detta precis som jag gör nu.

18 reaktion på “Praktikplats!

 1. Jag vet inte vad jag ska skriva.. Först måste jag bara säga att jag kan inte sluta bläddra igenom sin blogg o sen vill jag bara säga att jag verkligen beundrar din positivitet o styrka..
  Men sen vet jag inte vad jag vill skriva.. Jag tror att jag har dystymi.. Men jag vill inte inse de.. Samtidigt som de hade känts bra o veta.. Men jag är rädd för att acceptera att jag skulle vara sjuk..
  Vad händer då? Dras jag av bara farten längre ner? Jag vill inte gå o prata med andra personer om mej själv.. Och framför allt jag vill inte att min mamma ska må dåligt bara för att jag gör det.. Men allt detta ligger i kroppen o jag vet inte vad jag ska göra.. Kan jag inte bara ignorera det? De blir väl säkert snart bättre då?…

 2. Kan inte du lägga ut en sammanfattning (efter att du pratat med din behandlare) om bra saker att svara när barn frågar om ärren? Vore toppen, det är så svårt att veta vad man ska säga! :S

 3. Stort grattis!

  Man är aldrig, aldrig ensam och att dela med sig av sina bekymmer är något av det finaste man kan göra. För då är det någon annan där ute som finner tröst och inser att hon inte heller är ensam…

  Lycka till :-)

 4. Ett stort grattis till dig! Vad kul med praktikplatsen :)
  Det är säkert ett supertrevligt ställe och att jobba med människor är ju så givande, barn som vuxna.
  Själv jobbar jag med vuxna inom autismspektrum, världens roligaste jobb :)
  Ett stort lycka till!
  Sussi på Stolpås

 5. Men gud vad kul vännen, grattis =)
  Jag har inte så synliga ärr men jag har tänkt på vad jag skulle säga om ett barn såg mina. Jag skulle säga att jag slagits med en tiger och sen avsluta med att säga ”Men vet du vad?…Jag vann” och sen ge en blinkning till barnet för att sedan gå vidare och göra något annat =) Man ska nog inte göra för stor grej av det.
  Jag är en sån som verkligen inte vill visa mina ärr, inte för någon, men ibland kan det hända att någon ser ändå. Men jag har som sagt inte skurit mig så djupt så inga ärr som syns jättemycket.
  Du verkar vara stark och målmedveten och dom egenskaperna är en bra förutsättning för att få det liv man vill ha.
  GO GIRL!!!
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>