Malmö och några tårar

13042411304242Såhär går jag klädd idag. Shorts med nitar från Gina Tricot, vitt linne från H&M, zebrarandig blus från Vero Moda, ring från Glitter och armband från Lindex. Detta matchade jag sen med converse och skinnjacka.

Idag har jag åkt bil tjugo mil för en dags shopping i Malmö. Det har varit varmt, mysigt och roligt. Såklart så har jag shoppat lite för mycket men that’s life. Vad jag fick med mig för fint ska jag visa er inom kort. Jag köpte en dödssnygg klänning som jag kommer älska fram tills min död.

När jag kom hem grät jag några tårar. När man bor på behandlingshem får man ibland uppleva sorgliga och tragiska saker. Trots att jag har valt att inte komma de andra patienterna för nära så är det hemskt sorglig när någon som man bott tillsammans med i sju månader blir svårt svårt sjuk. Men jag får försöka fokusera på mig själv så mycket det bara går och kämpa på med min behandling. Ibland är jag så trött på att vara inskriven här att jag bara vill skrika rakt ut. I torsdags pratade jag med läkaren och cirka 17 långa månader har jag kvar här. Det känns ganska overkligt och ibland önskar jag bara att det var över, att jag var frisk nu. Den dagen jag blir utskriven kommer vara den lyckligaste dagen i mitt liv. Sorglig också såklart, för personalen kommer jag sakna så himla mycket, men den dagen jag står där och ska flytta in i min egna lägenhet och börja leva ett helt normalt liv, det kommer vara en fantastisk stund.

Jag hoppas ni har det bra ♥

4 reaktion på “Malmö och några tårar

  1. Kikar in som ny här och psykiskt ohälsa bloggar jag också om. Kan inte så mycket om bordeline, men får väl läsa på. Nåväl kikar vidare, lämnar ett spår och hoppas du vill göra detsamma:)

  2. Snygga kläder =)
    Du är stark som ändå står ut på behandlingshemmet. Om 17 månader när du får flytta så kommer du säkert se tillbaka på denna tid du tillbringat där och tycker att det har gått SÅ fort trots att det känns långt nu. Så brukar det vara =)
    Ta hand om dig!
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>