Bio!

13042723Såhär går jag klädd ikväll. Prickig klänning från H&M och platåskor från Monki. Minns inte vart strumpisarna kommer ifrån. Nu har jag precis kommit hem från stan. Ikväll har jag och behandlingshemmet varit på bio. Vi såg den danska filmen Jakten, helt okej bra. Under dagen har jag sysslat med välgörenhet och nu ska jag ta medicin och slänga mig i soffan. SÅ HIMLA SKÖNT MED HELG !

5 reaktion på “Bio!

 1. Jag tänkte fråga en sak .. du har inte social fobi väl?
  för jag lider av det och jag har bara hittat en vettig blogg om det. jag är sambo med min pojkvän och han förstår, men inte fullt ut eftersom han inte lider av det själv.
  Jag vill jobba inom vården men jag har ingen utbildning så jag kan inte göra det. Helst vill jag jobba inom psykiatrin men det kommer dröja ..
  Jag kommer inte in på någon utbildning för att jag inte har erfarenhet och för att jag lider av social fobi. Samtidigt kan jag inte få jobb för att jag inte har någon utbildning.
  Jag kan inte få socialbidrag för att min pojkvän tjänat för mycket. Jag har sökt fonder inom kommuner men min pojkvän tjänar för mycket för det också, så jag har ingen aning om vad jag kan göra för att inte känna mig beroende av min pojkvän på det sättet. Har du något tips eller nåt?
  Den här kommentaren krävde väldigt mycket mod så skulle uppskatta om du kunde svara iaf .. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>