Ny SHEDO-vecka!

Denna vecka är det återigen min tur att vara bloggredaktör för SHEDO. Som jag skrev förra gången så kommer jag ju den veckan som jag är bloggredaktör berätta veckans tema även för er. Denna vecka är temat ”Högtider” så gå gärna in på SHEDO-bloggen eller varför inte mejla dina tankar, tips och åsikter angående högtider och psykisk ohälsa till blogg@shedo.org

SHEDO står för Self harm and Eating Disorder Organisation och är en viktig organisation och då jag vet att många som har det svårt läser min blogg är det aldrig fel att göra reklam för SHEDO här.

Ta hand om er ♥

shedo-stor

En reaktion på “Ny SHEDO-vecka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>