Två outfits och ett svar

outfit8

outfit7

outfit6Såhär såg jag ut i torsdags. Blus från Monki, jeansshorts från H&M och prickiga strumpisar från nånstans som jag inte vet.

outfit4

outfit5

outfit3Det här var fredagens. Transparent, prickig blus från Bik Bok och nitshorts från Gina Tricot. Körsbärsörhängena kommer från Glitter.

 

 

Jag fick även en rolig fråga i förra veckan som jag ville svara på nu. ”Klär du och sminkar du dig likadant hos barnen på praktiken som på fritiden?”

SVAR: Haha, nej, jag gör nog inte det. Eller, första dagen på fritidset hade jag till exempel en tröja fullt med nitar. Det tyckte ju barnen var spännande, men nej, jag kör inte min hårdaste svarta sminkning när jag är där. När jag skulle på möte med skolchefen hade jag så himla svårt att välja outfit. Jag vill inte ändra min stil efter vem jag träffar, men när jag ska till praktiken tar jag hellre på mig ett par jeansshorts och en trevlig blus med en lite mildare sminkning, än nitshorts och många lager kajal runt ögonen. Inte för att jag inte står för den jag är, men jag är heller inte en tjej som bara kan ha på mig döskalletröjor. Jag är en tjej som gärna klär mig i svart, gillar döskallar, använder kajal, älskar nitar. En del säger att jag ser ut som en hårdrockare, och ändå hatar jag den musiken. Men precis som jag kan vara tjejen med alla dessa saker, så är jag gärna hon som går i en färgglad prickig tröja och ett par hängsleshorts. Det jag menar med detta, det är att jag går i perioder med klädval. Ingenting behöver utesluta det andra. Nu har det varit mycket svart och nitar sista tiden, men nu börjar det bli sommar och då känns det gött att gå i blommiga shorts. Men, första outfiten här uppe ↑ var när jag skulle till praktiken, och den andra var på fritiden när jag skulle till stan. Lite mer färger när jag ska till praktiken och lite mer läppstift när jag ska till stan :)

3 reaktion på “Två outfits och ett svar

  1. Jag tycker du ska använda långärmat och byxor/leggings när du är på praktiken. Det är inte passande att visa sånt inför barn.

  2. Det är ju så att man måste ändra lite på sina stil vid vissa tillfällen, speciellt om man jobbar med människor. Man är inte mindre sig själv för det.

    Sen tycker jag att Emma är en bitch.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>