Torsdag och helg

130509

130509Idag ser jag ut såhär. Linne från Bik Bok, shorts och strumpbyxor från H&M och nit-bh från Tradera.

Idag är det helgdag och ledigt även för oss på behandlingshemmet. Det har inneburit sovmorgon till tolv och sedan har vi varit och bowlat. Jag var askass och kom sist men är såklart glad ändå. Hoppas ni har haft en fin Kristi himmelsfärds dag ♥

5 reaktion på “Torsdag och helg

  1. Vad roligt att få se en bild på dig ”fram i från”, efter många bilder tagna i profilvinkel.
    Superfin är du vännen! :-)
    Kramis

  2. Varför leker du sjuk när du inte är det? Det är pågrund av sådana som dig som vi andra inte får vård. Du spelar en roll som sjuk 0ch lever dig in i rollen. Du har inte haft anorexi. Du har inte någon annan sjukdom heller. Du svarar helt inkorrekt på alla frågor, FAN vad jag blir sur på dig som bara pajjar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>