Låt mig få känna

[videofyme id=”2274264″ class=”aligncenter”]

 

Idag pratar jag om att man faktiskt inte alltid måste vara sådär fruktansvärt positiv i allt som händer. Det är inte bra att älta för länge och fastna i negativa banor, men det är viktigt att man får vara människa och vara ledsen, arg, frustrerad. Ursäkta alla svordomar i videon, ibland behövs faktiskt dessa ord också.

6 reaktion på “Låt mig få känna

 1. Du är fin, underbar och värd mer än allt guld i hela världen.
  Jag vill sprida glitter över din värld.

  Bamsekram!<3

 2. Sååå bra du är! Jag har precis hittat till din blogg och jag tycker du är underbar. Ärligt talat var det precis en blogg som din som jag behövde hitta. Jag har haft/har ett självskadebeteende, fick ett återfall nu under våren… men nu har jag bestämt mig för att jag har självskadat för sista gången. Jag ska istället tillåta mig att faktiskt vara arg eller ledsen då och då. Precis som du säger, det är helt okey! En stor kram till dig :) <3

 3. Du är sååå klok. Att vara possitiv och på topp det är man absolut inte alltid.
  Tack för din snälla komentar inne hos mig!
  Ha en jättefin kväll nu!
  Kramen från mig!

 4. Du är så himla bra och så stark!
  Jag beundrar verkligen dig och du är en otrolig inspiration för mig.

  Jag skrev lite om dig på min blogg, jag vet att jag har några läsare som behöver höra sådant du sa i din video och jag vet att många har svårt att förstå att man kan må dåligt ibland och så, många förväntar sig utav mig att jag ska ha kommit över saker som har hänt innan och kan inte respektera att jag faller vissa dagar men tar mig upp snabbt igen.

  Din blogg är ett stort stöd när de känns som om ingen verkar förstå!

  Kram

 5. Wow, du är så galet klok.

  Hittade hit till din blogg genom instagram, du hade gillat en av mina bilder.

  Du är fantastisk, kämpa på! Jag kommer att följa din blogg nu.

  Kram Emma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>