Veckans blogg: Vinnaren + ny omgång!

SamVeckans vinnare är Sam, en av mina manliga läsare. Han kämpar mot en ätstörning och i bloggen Trassliga tankar skriver han fina texter och noveller. (Klicka på bilden för att komma till Sams blogg)

veckansblogg

15 reaktion på “Veckans blogg: Vinnaren + ny omgång!

  1. Vilken fin tävling du har, som engagerar flera människor. Jag tycker det är roligt att se vad för människor som kommenterar. Ibland hittar man guldkorn!

  2. Jag är gärna med i denna tävling. Tycker det är viktigt att fler människor skall få upp ögonen inte bara för psykisk ohälsa utan utmattningssyndrom som är så mycket vanligare än vi tror men också hur enormt tufft det är att leva med det.

    Tack för en fin blogg! Du är verkligen grym.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>