Jag ska börja skolan igen!

Idag har jag fått ett så himla fint och bra besked! Jag har blivit antagen till komvux och kommer i augusti börja skolan igen! Längtan efter klasskamrater och att få plugga är hur stor som helst, så detta känns så roligt! Dessutom är det ett nödvändigt steg för att jag senare ska kunna följa min dröm och börja på högskola och läsa till sjuksköterska. I höst ska jag läsa 150 poäng naturkunskap i helfart under en termin. Äntligen ska jag få vara som en frisk tjej och gå i skolan som vem som helst. SOM JAG LÄNGTAR!

komvux2

14 reaktion på “Jag ska börja skolan igen!

 1. åh! alltså grattis, heja dig! du är nog en väldigt stor inspiration för många trasiga själar därute.
  önskar jag hade den styrkan. och jag önskar ibland att jag hade någon som dig att prata med.
  du personifierar verkligen uttrycket en flicka som är stark. kör hårt – du är fantastisk!

 2. Såååå härligt och roligt för dig. Jag Känner ända hit till mig hur glad du är. Roligt med kamrater åkso. Toppen och hurra för dig. Grattis åxo.

  Varm kram från mig!

 3. Vad roligt!!! Jag är glad för din skull och jag gillar verkligen ditt val med att läsa till sjuksköterska, Det funderar jag också på :)
  Massor av kramar till dig, Och du är en av mina förebilder!!
  Kämpa på med allt

 4. jag visste inte att du bodde i kristianstad, för där bor jag också ju!
  och vad kul att du ska börja skolan igen, och att du längtar efter det. du är så stark och jag blir så inspirerad av dig, du är verkligen en bra förebild. kram på dig finis <3

 5. Heeeeej, näääää vad roligt! ! ! Vet du att jag fick jobb som massageterapeut på RSMH :) Riksförbundet för social och mental hälsa, så jag kommer jobba med folk som har det jobbigt! Det är såååååååååå najs, ett steg i taget, så når du dit du vill nå.

  Skriv ner dina tankar och önskningar, så kan du komma tillbaka och stryka över sådant du åstadkommit, så duktig du är!!!!!!!! ! GRYMT glad är jag för din skull! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>