Ätstörningar och mens

[videofyme id=”2473005″ class=”aligncenter”]

 

Idag pratar jag efter ett önskemål om ätstörningar och mens. Om kroppen och känslorna som jag har haft efter att ha blivit fri från anorexian.

6 reaktion på “Ätstörningar och mens

 1. Tusen gånger tack för din kommentar. Värmde så <3 du skall vara så stolt över att du vunnit kampen mot självskadebeteende. Har en vän som står mig otroligt nära som också slutat. Fantastiskt för det är TUFFT! Jag har sett hennes kamp!
  Stay strong!

 2. Hej! Bra videoblogg.
  På tal om just hur man kan uppleva kroppens förändringar under ätstörningar samt under tillfriskning: Vad har du haft för olika symptom pga anorexin?
  Själv fick jag lanugohår, ödem, lågt blodtryck osv.
  Och vilka skillnader känner du, rent fysiskt, nu när du är friskare?
  Skulle vara ett bra ämne, om du inte redan har tagit upp det.
  Kram, och kämpa vidare. Du är som sagt en inspiration.

 3. Tack så mycket för ett superbra videoinlägg, jag blev riktigt tagen. Kände igen mig så mycket i allt du sa..
  Det gav mig styrka!
  DU ÄR BÄST

 4. Hej hej! Du är så otroligt duktig på att formulera dig så att du peppar andra, så klok! :) jag undrar hur lång tid efter att du blev normalviktig som mensen kom igång? Det går lite trögt här..vet att det är olika men har vart hos umo å dom säger att mina värden är bra men ändå händer inget!! Tacksam för svar, bra blogg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>