En onsdag

1306261Idag har jag på mig nit-jeans från Gina Tricot, en transparent prickig skjorta från Monki med en turkos BH från Ullared under.

Den här dagen skulle vi egentligen köra en uteritt på islandshästar, men då vädret har varit det sämsta på länge så avbokade vi det och körde en shoppingdag istället. Idag är det en sån där dag när kroppen säger nej. Då jag är onormalt trött och har ont. Därför ska jag byta om till min onepiece nu, krypa ner i sängen med min vetekudde och se på One Tree Hill och hålla mina tummar för att jag imorgon mår bättre fysiskt. Ps. Glöm inte veckans blogg!

5 reaktion på “En onsdag

  1. Hej fina du, jag blir lite fundersam när du allt oftare lägger ut bilder på ditt mellanrum mellan låren, vilket påminner mig om din senaste gång med anorexi. Ville bara checka att allt är okej med dig, hur mår du egentligen? Vill bara dig väl ska du veta, du är alldeles för värdefull för sådant där skit. Ta hand om dig, kram! <3

    • Hej tjejen och tack för omtanken! Du behöver inte oroa dig, jag mår bra och äter jättebra! Jag har gått ner några kilo ofrivilligt på grund av mina magproblem. Anledningen till bilderna på ”låren” handlar mer om att man ska se tröja och byxor på samma bild :) kram <3

      • Jaha på så vis! Det var jättesnyggt btw:) skönt att höra att allt är bra, det är ju alltid bra att checka en gång för mycket än en gång för lite. Kramisar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>