Tre fantastiska saker på samma dag

Jag älskar verkligen att berätta för er om mina framsteg och om positiva saker som händer i min vardag. Idag har det hänt tre sådana saker under åtta timmar.

ett: Jag har blivit av med en medicin, seroquel. Under ett par veckor har jag trappat ut den och idag togs den bort. Så himla glad för det. Jag har även fler medicinborttagningar på gång på grund av egen vilja. Medicinfri kommer jag inte bli just nu, men att bara svälja fem piller om dagen är faktiskt jäkligt bra. Av personalen får jag höra att jag är en riktig kämpe :)

två: Jag har fått ett jobberbjudande. Jag vet, så himla sjukt kul. Min praktikplats erbjöd mig jobb idag, trots att jag inte har någon utbildning. De tycker att det går så bra på praktiken att de skulle vilja ha mig som anställd där. Tyvärr fick jag tacka nej. Jag är trots allt fortfarande sjukskriven och mitt uppe i en behandling, så att börja jobba nu är inte aktuellt. Dessutom börjar jag ju skolan till hösten och kommer då även sluta praktisera för att kunna koncentrera mig på plugget. Men att de erbjöd mig jobb känns fantastiskt!

tre: Jag har fått tillbaka mina rakhyvlar på egen begäran. I tvåhundraåttiotvå dagar var rakhyvlarna inlåsta hos personalen. För att minimera riskerna att jag skulle skada mig själv. Dock hade det ju gått i alla fall då de inte kontrollerar vad jag handlar, men i impulsiva situationer har det hjälpt, i alla fall i början av min tid här. Idag är riskerna att jag ska skada mig själv små. Trots att jag slåss mot tankar och impulser ibland, så är ändå steget till en självskada oändligt. Idag är mitt fack i det låsta skåpet tomt. För det finns ingenting som personalen måste ta hand om åt mig just nu. Från och med idag så kan jag ta hand om mig själv på många sätt, och det känns grymt bra.

me2

9 reaktion på “Tre fantastiska saker på samma dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>