Dagens outfit

1306282Idag har jag på mig en hatt från H&M, prickig scarfs och linne från från Ullared, kjol från Bo Ohlsson och platåskor från Monki.

Dagen har varit rätt bra. Varit ute hela förmiddagen och sedan varit på stan en sväng. Ikväll ska jag jobba med ett välgörenhetsprojekt som kör igång imorgon. Jag har massor att förbereda mig med. Jag är hemskt nervös men exalterad inför detta. Vad jag ska göra får ni höra imorgon vänner när första dagen är över 😉

3 reaktion på “Dagens outfit

  1. Hej!
    Jag har också en blogg på spotlife, grejen är att jag inte fattar hur man får in bloglovin ikonen på bloggen. Såg att du har ikonen och undrar om du kan berätta hur man gör? ((:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>