Hangover och nytt hår

1306292Nu har mina kampanjkläder åkt av och istället har jag på mig en nit-tröja från H&M och prickig kjol från Indiska. Här har ni också en bra bild på hur mitt hår blev efter tusen färgningar. Superdupernöjd blev jag tillslut! Vad tycker ni? 😀

Nu ska jag tillbaka till stan för att gå på bio och se Hangover 3. Jag är så trött att jag skakar och skulle kunna döda för att få sova, men trots allt så är det lördagkväll och bio är ju aldrig fel. Om jag lyckas hålla mig vaken är ju dock väldigt tveksamt. Hörs imorgon ♥

5 reaktion på “Hangover och nytt hår

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>