Dagens (enkla) outfit

20130712-140949.jpg
Idag har jag på mig hängsleshorts från Monki och linne från H&M. Armbandet kommer från Lindex och ringarna har jag köpt lite överallt. Diademet är köpt på Tiger och till detta har jag gråa Converse.

3 reaktion på “Dagens (enkla) outfit

  1. Tänkte samma sak som anonym ovan. Jag menar det absolut inte på något dömande sätt och jag är inte värderande på något sätt i det jag skriver. Jag förstår att det till stor del beror på dina fysiska problem och det måste vara jättejobbigt. Men när viktnedgången väl har satt igång kan den vara svår att stoppa. Känner du någonsin att det tar emot med maten rent psykiskt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>