När livet inte blir som man har tänkt sig

Jag är ledsen och trött. Jag hade så förbannat mycket sett fram emot denna veckan. Igår åkte jag in på sjukhus och kom hem tidigt imorse. Både levern och magen krånglar och jag är så trött, yr och svimfärdig att jag knappt kan beskriva. På akuten blev jag fast i nästan fjorton timmar. Tillslut var mina levervärden hyfsade så jag fick åka hem igen, och tack gode gud för det såklart.

Idag mår jag inte bättre. Jag bara sover och sover för att kroppen inte orkar bära mig. Om det är likadant imorgon kommer permissionen avbrytas och jag ska tillbaka till behandlingshemmet. Så förbannat jävla skittråkigt. Jag är arg, frustrerad och ledsen på hela livet. På sjukhuset grät jag nästan hela tiden för att jag inte orkar eller vill gå igenom det jag gör. Men jag har inga andra val än att kämpa. Jag tycker bara att jag har kämpat tillräckligt, att jag har spenderat på tok för många månader under landstinget jävla filtar.

20130715-162432.jpg

11 reaktion på “När livet inte blir som man har tänkt sig

  1. En liten undran, kan inte det hänga ihop med att du drack alkohol kvällen innan? Har svårt att tänka mig att det är bra att dricka alkohol när man har problem med levern… Men det är skönt att du fick komma hem från sjukhuset igen, och hoppas att hälsan vänder till det bättre igen så att du inte behöver åka tillbaka till behandlingshemmet i förtid. Jag vet av egen erfarenhet hur viktiga dom där permissionerna är…
    Kram!

  2. Åh stackars dig, nu får det allt ta och bli bättre! Jobbigt nog är det ju svårt med fysiska sjukdomar, men vi håller alla tummar vi har för att det blir bättre (sending virtual hugs!!!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>