På väg tillbaka till behandlingshemmet

20130716-140536.jpg
Jag har tvingats avbryta min permission och sitter nu på tåget tillbaka till Skåne. Kroppen orkade inte. Såklart är jag ledsen och besviken, för gud vad jag hade sett fram emot den här veckan. När jag kommer hem väntar vila, fler provtagningar och sjukhusbesök. Jag kan inte annat än att leva på hoppet att allt ska bli bra igen.

9 reaktion på “På väg tillbaka till behandlingshemmet

  1. Fan vad jobbigt! Jag kan bara förstå hur ledsen jag skulle bli om jag hade fått permis och planerat och längtat. Och sen sviker kroppen än. Önskar att du blir bättre. Annars är det lätt att hoppet rinner ur en.
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>