Akuten, again again again

Imorse var jag inne på sjukhuset och tog nya leverprover. På eftermiddagen ringde dem och berättade att värdena var hyfsade, men då jag mår så dåligt rekommenderade läkaren ändå att jag skulle in till akuten. Så nu ligger jag här, igen. Under den gula filten med ett id-band runt handleden. När jag kom hit fick jag reda på att jag har feber, vilket tydligen inte alls var bra ihop med levervärden som inte är helt okej.

Nu ska jag vila i mitt egna rum (lyx) tills läkaren kommer! Såklart så hoppas jag återigen att jag slipper bli inlagd, men det enda som är viktigt är att jag blir frisk igen.

20130818-173242.jpg

4 reaktion på “Akuten, again again again

 1. Herregud vad du klagar! Det går inte en enda dag utan att du hittar mågot att klaga på. Tröttnar inte folk i din omgivning på ditt ständiga klagande på hur ”dåligt” ditt liv är.

  • Vilken grymt onödig kommentar. Har du varit sjuk någon gång? Jag antar att du lever ett liv på rosa moln. Tycker inte jag läser några klagomål direkt utan berättelse av hur det går. De flesta följer nog den här bloggen just för att följa hennes resa mot ett friskt liv.

   Btw, följt denna bloggen länge, och ja, du är stark. Heja dig! :):))

 2. så tråkigt det här med levern.. du förtjänar inte det,
  du har det redan tufft som det är!
  men jag vet att du är stark, och jag vet att du kommer klara det här! styrkekramar <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>