Hemma från sjukhuset!

Idag gick det relativt snabbt på akuten. Fick träffa läkaren, och även om jag var rätt så ledsen över hela situationen så gick jag därifrån med mer kraft, psykiskt i alla fall. Läkarna vet inte. De har absolut ingen aning om varför jag mår som jag mår, varför mina levervärden går upp och ner och varför jag går ner i vikt. Just nu ska de heller inte göra så mycket, utan jag får vänta på att få komma tillbaka till medicinmottagningen för att kunna fortsätta utredningen. Idag pratade vi om levercancer. En del tyder på att det skulle kunna vara något allvarligt, men lika mycket tyder på att det inte är det. Jag tänker såklart fokusera på det sistnämnda!

När jag låg där på sjukhuset tog jag i alla fall ett bra beslut. Jag ska gå tillbaka till näringsdrycker. Inte för att jag är underviktig, utan för att jag VÄGRAR att bli det igen. Jag tänker inte se på när vikten rasar. Jag tänker göra allt för att få behålla min normalvikt. Såklart så blir det konstigt på många sätt då jag bara förknippar näringsdrycker med slutenvård och anorexia. Men, jag står hellre ut i det än att jag ska förlora den kroppen jag har kämpat så hårt för att få.

Jag mår bättre nu, psykiskt. För jag har mer kraft att kämpa. För ett par timmar sedan kändes det som att jag ville ge upp, nu känner jag mig säker på att jag kommer orka. Läkaren sa att det kommer ta tid det här. Vägen kommer vara upp & ner och jävligt krokig, men det kommer bli bra tillslut. Jag får aldrig glömma hur mycket jag har misshandlat min kropp, den måste få tid att läka. Jag har mycket att vara ledsen över just nu, och det tänker jag vara med all rätt. Men jag tänker kämpa, både mot det psykiska och fysiska. Och framförallt – jag tänker vinna!

akuten3

2 reaktion på “Hemma från sjukhuset!

 1. Så sjukt underbart att läsa det här… Du är så stark ! Önskar att du inte behövde vara där utan att saker skulle gå enkelt för dig men tkr det är imponerande att du fortfarande kan vara så stark. Krya på dig och kämpa på! Kram

 2. Va stark du är…
  Önskar jag var lika stark som du! Det är inspirerande att höra om någon med liknande situation! <3

  Din kommentar gjorde min dag lite bättre.
  Blir verkligen jätte glad av att höra sådant!
  Läste att du lider med av borderline, när blev du diagnoserad?
  Hur kom du över din ätstörning? Jag ska antagligen få komma till ett ätstörnings center snart, är jätte nervös inför det..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>