trehundra kalorier per minut

ndnd

avd 336 och tre näringsdrycker per dag. Den där jävla drickan som förstörde mitt liv. Monstertiden. Som jag plågades av detta. Klockan gick och tårarna rann.

Jag tänkte nog att det skulle bli lite jobbigt att dricka första näringsdrycken efter den sjukhustiden. Men så fel jag hade. Jag fick i mig allt på cirka en minut. Haha. Jag inser att jag verkligen är tusen procent frisk från allt som heter ätstörning.

Annars går jag runt i mina pyjamasshorts, mår illa, sover mitt på dagen, sitter framför datorn och ser fram emot morgondagen då jag äntligen ska komma ifrån behandlingshemmets väggar och sjukhus för en liten stund. Vi ska till havet och sola och bada och aldrig tror jag att jag har längtat så efter att komma ut. Nu har jag legat i min säng eller en jävla sjukhussäng hela veckan.

Nu blir det film! Trevlig helg ♥

10 reaktion på “trehundra kalorier per minut

  1. Vart får du sånna näringsdrycker ifrån? Jag behöver själv gå upp i vikt. Är det behandlingshemmet som har sådana eller köper du dom själv? Jag vet att man kan köpa sånna på Apoteket men dom är svindyra.

  2. Vilken fin blogg du har!! Du berättar öppet om vad du går igenom på ett mycket beskrivande sätt! Du är ett bevis på att man kan ta sig ur psykisk ohälsa. Det inger både mig själv hopp och hopp att min lilla dotter en dag ska tillfriskna från son svåra OCD. Hon har tendenser till både ätstörningar och självskadebeteenden. Som mamma känner jag mig maktlös men stöttar henne till 110%. Tack och lov får hon bra hjälp på Bup. Du är en inspiration!! Hoppas din lilla utflykt gav dig glädje och hoppas att du får ljusglimtar denna helg! På min blogg rekommenderar jag mina läsare att läsa din blogg!! Ska skriva om din blogg i helgen, så fler får känna till den. Kram Anna

  3. Härligt att höra! Tror dietister skriver ut om dom tycker det är lämpligt, då går det på högkostnadsskyddet om jag inte minns fel.

  4. Tack snälla för din kommentar!

    Jag blir överlycklig av att läsa om någon som har varit så sjuk som du och har lyckats bli så frisk och positiv! <3 Jag beundrar ditt jobb för att hjälpa de som behöver hjälp, det är fantastiskt, eller rättare sagt DU är fantastisk!

    Sån vill jag också bli när jag blir helt frisk! Men jag kämpar på, och att läsa din blogg inspirerar otroligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>