Lovely shorts

130723Jag tokälskar mina prickiga shorts jag köpte på Bornholm! Sommarens bästa inköp helt klart! Till dessa bär jag idag ett oversize-linne från Ullared. Och så en sån där slarvig frisyr som har fått utstå många salta bad i höga vågor och smink som runnit bort i havet. DET är sommar!

7 reaktion på “Lovely shorts

  1. åh vad fin du är!! som vanligt!

    du jag undrar en sak också, jag har ätit antidepressiva i över ett år nu, och när jag blev inlagd på slutenvård bytte de medicin, och jag var väldigt tydlig med att de inte funkade. 7 månader senare när jag blev utskriven då, hade jag hela tiden sagt att de fortfarande inte fungerade, och att jag mådde sämre, men de sket i det. På mitt senaste läkarsamtal på BUP pratade läkaren om att sluta med medicinen, att jag skulle sluta vid jul så det blev ungefär 6 månader efter jag fått effekt eller något sa hon, och jag fattar inte riktigt? för jag har varit riktigt tydlig med just det. men man kanske slutar med medicin ändå?

    kram på dig <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>