Konsekvenser vid självdestruktiva beteenden

Som många av er vet så är ju jag bloggredaktör på SHEDO. Den här veckan tar jag upp ämnet ”Konsekvenser vid självdestruktiva beteenden” och jag tänkte att det säkert finns någon av mina läsare som har några tankar om detta ämne. Jag blir mer än glad om ni vill dela med er av tankar, dikter, texter eller berättelser om detta ämne till oss på SHEDO. Adressen är blogg@shedo.org

Glöm inte att spana in SHEDOs blogg också! Där pratas det alltid om ämnen som rör psykisk ohälsa! Klicka på bilden för att komma dit. Vill ni läsa alla mina inlägg så finner ni dem under etiketten ”Jessica Andersson” :)

shedoo

En reaktion på “Konsekvenser vid självdestruktiva beteenden

  1. Jag är så imponerad av din styrka och kraft att hjälpa så många andra! Ska titta in på SHEDO!! Kram Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>