Veckans blogg: Vinnaren + ny omgång!

linda2Vinnaren av veckans blogg (en dag försent, jag vet) är Linda som driver bloggen Rosettflickan. Linda är en söt tjej med världens finaste pastell-lila hår som fotar bra, har fina blomsterkronor i håret och kämpar. Klicka på bilden för att komma till hennes blogg.

veckansblogg

27 reaktion på “Veckans blogg: Vinnaren + ny omgång!

  1. Hamnar här hos dig lite då och då, men har aldrig kommenterat. Imponeras av din styrka och ditt mod! Har själv också kämpat länge mot depressioner och ångest och har väl inte riktigt samma kämparglöd, tappar modet ganska lätt. Så jag tycker det är inspirerande att läsa om andra som kämpar på så bra!! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>