En outfit för ett par dagar sedan

bild (20)bild (18)bild (19)I torsdags invigde jag min svarta långkjol som jag köpte på H&M för ett tag sedan. Äntligen hittade jag en långkjol som jag kunde ha. Jag är väldigt kort så alla långkjolar/långklänningar blir alldeles för långa. Jag är bara 159 cm 😉

Till kjolen hade jag en t-shirt från Monki och mina svarta platåskor. Jag är förövrigt glad att jag slutat sminka mig så mycket, haha. Jag tycker att jag passar mycket bättre i lite mascara bara än massa ögonskugga, kajal och läppstift. Vad tycker ni? :)

Ps. Glöm inte veckans blogg som avslutas imorgon!

7 reaktion på “En outfit för ett par dagar sedan

  1. tänker inte komplicera frågan utan bara ställa den.
    hur hittar man sig själv? hur gör man för att våga möta sig själv? att sluta kolla på sig själv utifrån och bara hitta sig själv inuti.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>