Veckans blogg: Vinnaren + ny omgång

ellen2Veckans vinnare blir Ellen som driver en fotoblogg! Man får följa med i hennes vardag genom kameran och fina bilder. Dessutom har hon en väldigt inspirerande we ♥ it. Klicka på bilden för att komma till Ellens blogg.

veckansblogg

 

24 reaktion på “Veckans blogg: Vinnaren + ny omgång

  1. Svar: Ja fördelen med hösten är alla snygga höstkläder plus mysfaktorn. Att få tända en massa ljus och dricka mängder med té :)
    Och jag vill vara med i veckans blogg :) Kram

  2. Jag är med! Gillar inlägget, och följer dig på bloglovin. Jag hittade din blogg precis, och jag måste bara säga att du är otroligt inspirerande!

  3. Jag är med, och gjorde ett bloglovin konto för att följa dig! Förstod dock inte hur man gillar inlägg, men om jag gjorde det skulle jag gillat inlägget med. :/ <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>