Ny instagram!

bild (24)Idag skapade jag en ny instagram. Det var så skönt, fruktansvärt skönt. Insåg att jag hatade mitt gamla konto. Det kändes bara så fel där. Jag behövde helt enkelt en nystart. Mitt gamla konto kommer raderas inom kort och från och med nu hittar ni mig på enflickasomarstark

5 reaktion på “Ny instagram!

  1. Hej, vilken fantastisk blogg du har och starkt att du vågar delar med dig om din diagnos och kommer med tips och tänkvärda ord. Jag har själv bipolär,och panikångest så vet precis vad du går/gått igenom. Var stark ! Din blogg och klädstil är väldigt fin !
    /S

    http://www.isolla.blogg.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>