Helsingborg och dagens outfit

bild (32)bild (31)

Idag har jag äntligen lämnat både myskläderna och sängen för en shoppingtur till Väla i Helsingborg. Nu är jag fattig men glad och faktiskt har det gått över förväntan trots att mitt fysiska mående inte är på topp. Dagens kläder ↑ kommer från Tradera. Vad jag har köpt idag får ni se imorgon för nu ska jag slänga mig framför teven. Kram ♥

Ni glömmer väl inte veckans blogg som avslutas imorgon?

4 reaktion på “Helsingborg och dagens outfit

  1. Cool prick :) hehe. Har du vart på det där gamla rockabilly(?) 50-tals caféet i Helsingborg? Där har de världens godaste cheesecake. :) Seriöst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>