Elva månader

Idag är jag elva månader självskadefri! Det bästa är inte just dessa elva månader – det bästa är att jag är fri för alltid. Jag vet att det är slut, för all framtid. Trots att jag är stolt över mig själv så gråter jag idag. När det är elva månader. För att det gör ont och för att jag har ångest. För att jag inbillar mig att självskadan skulle göra det lite lättare att stå ut. Men det är inte så, det vet jag. Det gör bara allt ännu värre, ännu svårare. Så ni behöver inte oroa er, jag kommer aldrig hamna där igen. Men man får känna, får längta. Så länge det bara är tankar och känslor är det inte farligt. Anledningen till mina tårar och min ångest handlar som vanligt om det fysiska. För att jag är förbannat trött på det här. För att jag skulle börjat skolan imorgon och för att allt känns svårt ibland. Så just idag, när jag är elva månader fri skrattar jag inte av lycka. Jag gråter och har det jobbigt. För att jag har en svår tid framför mig, för alla sjukhusbesök. Men jag lever på hoppet, vet att det blir bra tillslut. För det måste finnas något mer än det här. Livet kan inte vara över nu, då har all kamp varit förgäves. Och så ska det inte få sluta.

bild (41)

5 reaktion på “Elva månader

  1. Grattis på 11 månadersdagen som skulle ha varit en dag full av bara glädje. Nu blev det inte så, men vad som än händer i framtiden, så kämpade du denna kampen och vann den. De dagarna av skratt och glädje som du fick, de får du bära med dig som ett ljus genom mörkret tills de fina dagarna kommer igen!
    Kram.

  2. Tack för din kommentar inne hos mig och jag hoppas att du fortsätter och klara ännu fler månader av ett destruktivt leverne, och alla sjukbesök går bra för dig…
    Ha det så gott…kram

  3. gratulerar! du är så jävla grym!! du kan klara ALLT om du klarar det här. jag blir så stolt av att läsa såna här inlägg. du är min inspiration.
    kramar. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>