känslor utan uppehåll

Namnlös2Idag har jag känt saker som det var evigheter sedan jag kände. Att nej nej nej, det här går inte. Stopp, jag orkar inte, vill inte. Att jag dör snart av smärtan. Såklart så gjorde jag inte det, kommer heller inte att göra. Idag skulle mitt liv ha börjat, mitt friska liv som jag inte har levt på nio år. Jag skulle börjat skolan idag. Istället har jag terapi och förbereder mig inför sjukhuset imorgon. Så mycket sjukt. Så mycket dumt. Så mycket som jag inte vill, önskar att jag slapp. Istället för att gå i skolan imorgon ska läkarna se om jag har en tumör i levern. Så overkligt, så smärtsamt. Så oroligt och fel.

16 reaktion på “känslor utan uppehåll

 1. Älskade älskade. Läser varje inlägg, dålig på att kommentera. Men du vet att du finns i mina tankar. Håller mina tummar. Synd vi inte hann ses när du var i Borås, nästa gång <3

 2. Åh vännen, jag känner så med dig och tänker på dig. Jag hoppas att du snart blir bra och att du kan börja plugga. Håll fast vid drömmarna ❤
  Kramkram

 3. Jag hoppas verkligen att det går bra och jag håller tummarna för dig. Jag vet att miljoner har sagt det här, men du är så förbannat jävla stark. Önskar att jag själv är det, men det är jag inte. Blir nog aldrig frisk.

 4. Hej vännen!:-)
  Jag håller tummarna för dig! Det kommer gå bra imorgon! Kramar om dig med värme, styrka tröst och hopp! Allt kommer bli bra till slut! Livet väntar på dig!

 5. Livet ger och livet tar, cancer är tyvärr något som ofta sätter livet på paus, jag är själv i samma sits. Håller tummarna för att det går bra för dig imorgon!!

 6. Tack för din fina kommentar. Det gör mig ont att läsa att du är så nära ditt mål och så behöver du gå igenom ytterligare. Du är verkligen en flicka som är stark och jag har en känsla av att du kommer att ta dig hela vägen till lyckan. Kämpa på!

  Stor kram och lycka till. Jag kommer att tänka på dig.

 7. Det är klart att det är jobbigt. Jobbigt som sjutton. Du hade sett fram emot något och så blev det inte så. Det är klart att det svider. Och det är okej att vara besviken, arg och ledsen. Det är bättre att du låter känslorna komma än att du stänger in dem och flyr dem.
  Jag hoppas att det går bra för dig idag. Att läkarna kan hjälpa dig och ge dig bra vård oavsett vad det är du har drabbats av. Stor styrke-kram till dig!

 8. åh, jag håller mina tummar för att du inte har en tumör i levern. inte, inte, inte!!
  och skolan står alltid kvar, skolan väntar alltid på dig. men att må dåligt och att utsättas för svårigheter är alltid något som försvinner alternativt går över, men också något som man ALDRIG ska skjuta på eller vänta med att ta tag i. så mående först, skola sen. du gör helt rätt. ångra inte något. du gör allt du kan för allt du vill i framtiden. du är grym.
  kramar. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>